Emirates: nábor palubního personálu v Praze

  • 06.11.2023 16:03

Společnost Emirates hledá české kandidáty do svého mezinárodního týmu na pozici palubního personálu.

Aerolinka hledá uchazeče, kteří budou pasažérům poskytovat perfektní služby a podílet se na tom, aby byla cesta s Emirates vždy nezapomenutelným zážitkem. Mezi hlavní priority společnosti patří bezpečnost, ideální kandidáti by tak měli být schopni sebevědomě řídit a kontrolovat služby poskytované na palubě letadla, včetně veškerých bezpečnostních postupů. Noví členové palubní posádky získají od Emirates prvotřídní vzdělání a samozřejmě zkušenost v nejmodernějším zařízení letecké společnosti v Dubaji.

Kandidáti, kteří se chtějí ucházet o tyto pozice, by měli přinést svůj životopis v angličtině s aktuální fotografií a zaregistrovat se zde, případně tak mohou učinit na místě. Další informace o požadavcích výběrového řízení jsou k dispozici na emirates.com/careers. Open Day probíhá celý den, pokud bude uchazeč vybrán do užšího kola výběru, bude informován o termínech dalšího kola pohovorů v rámci stejného dne.

Dubajská letecká společnost pořádá náborový den, Open Day, který proběhne 10. listopadu od 9 hodin v Holiday Inn Prague (Na Pankráci 15/1684, Praha 4).


Související fotky


Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace