Ryanair otevře linku z Prahy do Katánie

Od zimního letového řádu 2023 vzroste na trase Praha – Katánie konkurence. K chystaným třem letům týdně, které nabízí Wizz Air, se přidá také irská nízkonákladovka Ryanair se dvěma týdenními rotacemi. Létat bude každé úterý a sobotu. Jde o jedenácté město v Itálii, které Ryanair z Prahy obslouží.

Wizz Air létá z Prahy do Katánie od července 2021. Během letního letového řádu sice nabízí týdně jen dva lety, v zimním bude kromě úterý a soboty létat i ve čtvrtek. Během letního letového řádu létá na stejné trase také český Smartwings, a sice ve středu a neděli.

Letový řád nové linky Ryanairu je následující: v úterý odlet z Prahy v 17:10, přílet do Katánie v 19:25, odlet zpět v 20:15 a návrat do Prahy v 22:40. V sobotu bude z Prahy odlétat už v 16:35, do Itálie přilétat v 18:50 a zpět se vydá v 19:25 s příletem na Ruzyň v 21:50.

Ryanair plánuje v zimním letovém řádu 2023 létat z Prahy do 30 destinací ve 13 zemích. Mezi další novinky patří albánská Tirana, East Midlands ve Velké Británii anebo navrátivší Málaga ve Španělsku.

Připravil: Martin Bernict


Související fotky


Související kategorie

Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace