Letiště Dublin slibuje napravit image a zlepšit spokojenost zákazníků

  • 30.03.2023 13:00

Správa letiště Dublin Airport (DAA) oznámila řadu iniciativ, kterými chce zlepšit spokojenost zákazníků během hlavní sezóny. Jedná se například o zvýšení počtu míst pro sezení, rychlejší Wi-Fi, atd. Letiště bude 90 % cestujících garantovat max. čekací dobu na bezpečnostní prohlídce 20 minut. Letiště proto v poslední době přijalo a vyškolilo dalších 800 pracovníků bezpečnostní kontroly, což by mělo i v hlavní sezóně zajistit stabilní výkon. V obou terminálech se objeví dodatečné možnosti pro občerstvení.

Čtenáři, kteří přestupovali v poslední době v Dublinu na transatlantické linky, jistě budou souhlasit, že stávající podmínky na letišti jsou obtížné.

Na letišti již přibylo pro cestující 400 míst k sezení a v létě budou fungovat dvě zóny pro čekání rodin s dětmi. Rychlost bezplatného Wi-Fi vzroste na dvojnásobek, o 20 % se zvýší počet přípojek USB a zásuvek pro napájení zařízení cestujících. Opraveny budou stávající nefunkční.

Zvýšené úsilí bude věnováno úklidu letiště, počet inspekcí úklidu vzroste na 120 denně.

Dopravu na/z letiště zlepší dodatečné stojánky pro autobusy a taxi.

Letiště očekává, že počet odbavených cestujících v hlavní sezóně se proti loňsku zvýší o 6 %.

Právě před rokem získalo letiště Dublin titul druhého největšího traumatizujícího letiště v Evropě v anketě, do které se zapojilo 10 000 respondentů a 2 500 uživatelů Twitteru. 

Uvedená opatření DAA mají zlepšit image letiště a spokojenost zákazníků. (Foto: Dublin Airport, planes.cz)  


Fotografie k článku


Související fotky


Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace