Lufthansa představila veřejnosti nový produkt Allegris

  • 01.03.2023 08:00

Lufthansa chce posílit pozici prémiového provozovatele, a to do roku 2025, a proto také investuje 2,5 miliardy eur na zlepšení komfortu cestujících na dálkových linkách. Nový koncept bude rozprostřen na všechny třídy na dálkových linkách. Do roku 2025 ve všech třídách bude v rámci přechodu na nový produkt nahrazeno 27.000 sedaček.   

First Class Suite Plus

V úterý Lufthansa představila novou First Class Suite Plus jako část produktu “Lufthansa Allegris”. Na palubách Airbusů A350 se objeví uzavřené, privátní kabiny pro cestující první třídy, které byly zatím doménou provozovatelů ze Středního východu.

Kabiny se poprvé objeví v roce 2024, a to s dodávkami Airbusů A350.

Hosté kabin budou mít kromě dostatečného prostoru k dispozici individuální nastavení klimatizace, takřka metr širokou sedačku, bezdrátové nabíjení mobilu, velkorozměrnou obrazovku, šatnovou skříň, atd. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

K nové první třídě patří přirozeně i nové menu, které bude hostům servírováno individuálně podle přání cestujícího.

Po A350 se koncept postupně uplatní na všech nových letadlech dálkové flotily Lufthansy – Boeing 787 a Boeing 777-9. Ze stávajících letadel se retrofitu dočkají Boeingy 747.

 

Allegris Business Class

Jen o málo méně komfortu, než u první třídy, získají v rámci produktu Allegris cestující obchodní třídy. K dispozici budou mít částečně otevřené kabiny, přičemž dvě kabiny mohou být spojeny pro pohodlí cestujících, kteří cestují společně. K dispozici budou šatníky a minibar. Všechny sedačky mají přímý dostup do chodbičky a mohou být konvertovány na lůžka o délce 2 m. Podobně jako u první třídy, i zde si cestující může nastavit teplotu individuálně.

 

Allegris premium economy a ekonomická třída

S perspektivní kabinou pro cestující prémiové turistické třídy se již mohli seznámit cestující na palubě některých letadel SWISS. Třídu nového konceptu zavedly SWISS na jaře 2022, a to u 12 letadel Boeing 777-300ER a u jednoho Airbusu A340.

 

Cestující ekonomické třídy budou mít možnost zajistit si sedačky v přední části kabiny ekonomické třídy, které nabízí více místa na nohy. Kromě toho bude možné zablokovat si (za úplatu) sousední sedačku. (Foto: Lufthansa)

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Fotografie k článku


Související fotky


Související články

Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace