Delta zpřístupní členům programu SkyMiles internet zdarma

  • 11.01.2023 08:00

Delta Air Lines v partnerství s T-Mobile US umožní všem účastníkům programu Delta SkyMiles od 1. února na domácích linkách zdarma přístup na internet přes připojení Wi-Fi. Nabídka zatím neplatí na regionálních linkách.

Zpočátku bude internet nabízen asi na 80 % domácích linek, postupně se však počet letadel a tudíž dostupnost služby bude zvyšovat. Delta bude mít zařízením Viasat pro příjem internetu za letu vybaveno do konce roku 2023 na 700 letadel.

Generální ředitel Ed Bastian zdůraznil, že „internet je zdarma, nejsou tu žádná ustanovení malým písmem“. Delta do programu investuje 1 miliardu dolarů a věří, že nabídka internetu bude významným diferenciátorem proti nabídce konkurenčních společností.

Delta od loňského března účtovala za přístup na internet 5 dolarů. United účtují 8 dolarů pro členy věrnostního program a 10 dolarů pro ostatní, American Airlines účtují okolo 10 dolarů (v závislosti na konkrétní lince), Southwest 8 dolarů. JetBlue nabízí Internet zdarma.

Internet zdarma zavedou v dohledné době také Hawaiian Airlines, a to ve spolupráci se SpaceX Starlink. American Airlines možnost poskytovat internet zdarma ověřují.

Na mezinárodních a regionálních linkách bude internet zdarma Delta nabízet nejpozději koncem roku 2024. (The Independent, planes.cz)


Fotografie k článku



Komentáře



MK. (...9.92...)
11.01.2023 12:47

Zároveň je třeba říct, že Delta ruší množnost využívat salónky Skyclub všem úrovním Medallion SkyMiles.

Takže do salónku Skyclub pouze letící s letenkou SkyOne (business class).

Celkem 1 záznam

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace