Čedok na příští léto objednal u Smartwings lety z Brna do 17 destinací

  • 04.08.2022 13:00

Cestovní kancelář Čedok plánuje během letní sezóny v roce 2023 rozšířit nabídku z Brna o sedm novinek, celkem nabídne 17 destinací. Ve spolupráci s leteckou společností Smartwings bude plně využívat bázované letadlo Boeing 737 pouze pro své charterové lety z brněnského letiště. 

„Rozhodli jsme se, že během příštího léta otevřeme ve spolupráci se Smartwings v Brně bázi a oproti letošní sezóně provoz téměř ztrojnásobíme. Na naše chartery využijeme celé letadlo a díky tomu můžeme klientům z moravské metropole nabídnout i exkluzivní novinky. Celkem budeme létat přímo z brněnského letiště do 17 míst a představíme ve spádové oblasti také populární destinace, do kterých se z Tuřan nyní nelétá. Do dalších míst navyšujeme počty frekvencí a doplníme je i sedadly na pravidelných linkách,“ představil plány na následující letní sezónu Stanislav Zeman, generální ředitel Čedoku.

Plánovaný letový řád zahrnuje třikrát týdně lety do turecké Antalye, dvakrát týdně do Burgasu a na řecké ostrovy Rhodos, Zakynthos a Kréta (Heraklion). Jednou týdně poletí spoje do Fuerteventury, Hurghady, Kavaly, na Korfu, Kos, Madeiru, Mallorku, do Marsa Alam, Taby, na Tenerife, do Tirany a Varny.

„Těší nás, že díky spolupráci s Čedokem můžeme během další letní sezony rozšířit nabídku letů z Brna a umožnit pohodlné spojení do ještě více destinací. S cestovní kanceláří Čedok nás pojí dlouhodobě úspěšná spolupráce a věřím, že se bude i nadále rozvíjet,“ řekl Petr Šujan, obchodní ředitel Smartwings.


Související fotky


Komentáře



Amomento - nepřihlášený host (...255.168...)
05.08.2022 07:19
Tak Good luck

Příští rok se čeká recese a úspory, mluví se o tom napříč celým cestovním ruchem, že zájem o cestování v takové míře jako je tento rok bude maximálně do Vánoc a oni si objednají cele letadlo z Brna na Funchal .. ambice nechybí, ale účetní uzávěrka je víc a víc červenější .. to skončí jako FIRO tour už jen proto, že polovina firmy tam odešla :D ..

Celkem 1 záznam

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace