Cebu v akci za 4 koruny

  • 13.10.2021 17:00

Těžko lze asi najít na světě levnější letenky než ty, které příležitostně (vy)prodává v rámci svých marketingových kampaní filipínská nízkonákladovka Cebu Pacific.

Nyní probíhající akce umožňuje pořídit letenku na 47 vnitrostátních a 11 mezinárodních spojů za jedno filipínské peso, což je asi 0,27 dolaru nebo také 4 koruny.  Akce „P1SO“ trvá pět dní, končí 14. října a je zatím nejdelší v historii společnosti.  Případné změny letenky jsou bez poplatků. 

Za tuto cenu lze pořídit i letenku na spoj z Manily do Dubaje. Cebu tím připomíná osmileté výročí této linky.

Akce „P1SO“se vztahuje na lety vykonané v termínu od 1. června do 31. srpna. Koupit letenku na let v délce 9 hod. 30 min za 4 koruny je jistě cosi mimořádného. Obvyklá cena takové letenky je od 400 dolarů.

Společnost neuvedla, kolik letenek pro marketingovou akci uvolnila.

Cebu má reputaci společnosti, která dokáže do svých letadel „nahustit“ impozantní množství cestujících. Konkrétně kapacita letadel A330-300 je 436 cestujících. Šestnáct letadel A330-900 si Cebu v roce 2019 objednala s interiérem Airspace v jednotřídní konfiguraci pro 460 cestujících. Na palubě mají cestující k dispozici individuální zábavný systém a Wi-Fi. (Obr.: Airbus, planes.cz)


Fotografie k článku


Související fotky


Související články

Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace