Smartwings uzavřely kontrakt na leteckou přepravu s EXIM Tours a CK Fisher

  • 29.01.2021 13:00

Skupina Smartwings v minulém týdnu oznámila, že uzavřela tříletý kontrakt na leteckou přepravu s EXIM Tours a CK FISCHER. Hodnota kontraktu je 9 miliard korun. Smartwings mají dopravovat cestující do destinací v Řecku, Španělsku, Portugalsku, Itálii, Egyptě, Turecku, Bulharsku, Černé Hoře, Chorvatsku, Albánii, Kapverdách, SAE či Ománu.

Z Prahy nabízí Smartwings v současné době pravidelná letecká spojení do 6 destinací (Tenerife, Las Palmas, Funchal/Madeira, Málaga, Hurghada a Marsa Alam). České aerolinie, které jsou součástí Smartwings Group, provozují pravidelné linky do 5 destinací – Paříže, Amsterdamu, Moskvy (od února 3x týdně), Kyjeva a Stockholmu.

V letní sezóně plánuje Smartwings Group provozovat lety ze 4 českých letišť (Praha, Brno, Ostrava, Pardubice), šesti polských (Varšava, Krakov, Katovice, Gdaňsk, Poznaň, Wroclaw), osmi francouzských (Paříž, Lyon, Lille, Marseille, Nantes, Doville, Brest, Štrasburk), a z Bratislavy, Košic a Budapešti.


Související fotky


Komentáře



Vítek - nepřihlášený host (...135.14...)
29.01.2021 23:51

No je snad logický.., těžko budou stát nová letadla na ploše, a stará létat.

mikiqex (...49.134...)
29.01.2021 13:28
MAX

Tak schválně, jak moc vážně mysleli koupáci ty řeči, že do MAXů nikdy nesednou :-) Tipuji, že vzhledem k úspornosti a současné situaci v letectví budou chtít SW všechny MAXy držet ve vzduchu co nejvíce, na úkor ostatních typů.

Celkem 2 záznamy

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace