Qantas ruší mezinárodní lety do konce března 2021

  • 12.07.2020 08:30

V důsledku restrikcí Austrálie v otevírání hranic Qantas zastaví prodeje na mezinárodní lety a zruší existující rezervace až do konce března 2021. Podle webu Executive Tarveller jsou zrušeny prakticky veškeré mezinárodní lety. Cestující, kteří mají rezervaci letenek na období říjen-březen, proto mohou očekávat, že jim Qantas nabídne v nejbližších dnech alternativní řešení.

Původně Qantas zrušil všechny lety až do konce října. Austrálie již dříve vyhlásila, že neotevře své hranice do konce roku (kromě cest v odůvodněných případech). Konkrétní termín, kde se Austrálie vrátí do „normálního“ režimu, bude podle všeho záviset na dostupnosti vakcíny proti koronaviru. Austrálie je tradičně velmi opatrná a rozhodně nebude spěchat v otevření se cestovnímu ruchu.

Opatření se netýká nákladních letů nebo letů z humanitárních důvodů, v jejichž provozu bude Qantas pokračovat. (Foto: Qantas, planes.cz)


Fotografie k článku


Související fotky


Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace