Aeroflot i Finnair prodlužují platnost úrovně věrnostního programu

Aeroflot (aliance SkyTeam) automaticky prodloužil platnost elitních úrovní účastníků věrnostního programu Aeroflot Bonus, a to o rok. To znamená, že držitelům stříbrných, zlatých a platinových karet se platnost statusu automaticky prodlužuje do února 2022.  

Společnost tak reaguje na stávající situaci, kde zákazníci nemohou vlivem nejrůznějších omezení cestovat obvyklým způsobem a získat potřebný počet segmentů příp. mil k zachování stávající úrovně věrnostního programu. Aeroflot se tím zároveň jistí, aby zákazníci před vypršením stávající věrnostní úrovně nepřešli ke konkurenčním programům v rámci různých nabídek Status Match.  

Podobně postupoval Finnair (aliance Oneworld), který platnost věrnostní úrovně prodloužil o šest měsíců. (Foto: Aeroflot)


Fotografie k článku



Související kategorie

Komentáře



Petr - nepřihlášený host (...11.119...)
18.03.2020 14:19

Tak uvidíme, co další, třeba místní aerolinie. Možná nazrál definitivní čas na přechod od SkyTeam Elite Plus k nějakému tomu Star Alliance statusu :-)

Celkem 1 záznam

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace