Austrian přichází s atraktivní nabídkou Flight Pass pro cestující z Vídně

  • 25.12.2019 08:30

Austrian přichází v prosinci s atraktivní nabídkou vícerázových letenek Flight Pass pro cestující, kteří často cestují z Vídně do evropských destinací. Ti si mohou nyní pořídit vícerázovou letenku, a to buď pro lety do jedné evropské destinace (City Pass) nebo různých evropských destinací (Europe Pass). City Pass zahrnující 10 letů (nebo 5 zpátečních letů) stojí 449 EUR, Europe Pass na 10 letů do 60 evropských destinací přijde na 799 EUR.

Na lety se vztahují podmínky tarifu Light, tj. bez zavazadla a bez možnosti letenku změnit. Výhodou je, že cena je pevná a nepodléhá proto sezónním výkyvům. Platnost je 12 měsíců, let je možno bookovat 60, 21 či 7 dní před zamýšleným letem.

Pro cestující z Vídně ( a nepochybně i spádových oblastí včetně Jižní Moravy a Slovenska) se jedná o zajímavou inovaci, která je zřejmě součástí soutěže o zákazníka mezi Austrianem a rychle rostoucí nízkonákladovou konkurencí na letišti ve Vídni. (Obr: web Austrian Airlines, Foto: planes.cz)


Fotografie k článku


Související fotky


Související články

Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace