Sibir se vrací ke značce S7 Airlines, nové „přechodné“ livery si ponechá

  • 08.09.2019 08:30

Společnost Sibir se v důsledku lesních požárů na Sibiři rozhodla na přechodnou dobu nahradit značku S7 Airlines označením Sibir. Zároveň zahájila sbírku prostředků na vysazení 1 milionu nových stromů a sama do sbírky vložila po 100 RUB za každého cestujícího. S přechodem ke staronové značce Sibir upravila také barvy. Nápis Sibir na přední části trupu nahradil původní nápis S7 Airlines a na směrovce se objevil stylizovaný strom. Po získání prostředků se předpokládal návrát k původní značce.

Společnost nashromáždila potřebné prostředky za necelý měsíc a 13. září zahájí výsadbu milionu stromů v novosibirské oblasti. Novosibirsk je sídlem společnosti a hlavním hubem. Všechny stromy budou vysazeny do konce roku 2021. Nyní se tedy společnost vrací ke značce S7 Airlines. Odezva veřejnosti na nové zbarvení letadel se stylizovaným stromem na směrovce však byla natolik pozitivní, že společnost „přechodné“ barvy zachová. (Foto: Sibir).


Související fotky


Související články

Komentáře



Geo (...115.31...)
08.09.2019 12:48

Společnost S7 Airlines se nikdy nepřejmenovala.

Celkem 1 záznam

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace