Etihad šetří. V ekonomické třídě nebudou obrazovky individuálního zábavního systému

  • 30.04.2019 17:00

Etihad Airways v reakci na vysoké zadlužení přistoupily k řadě škrtů v nákladech, mj. včetně omezení nákupu nových letadel. U jednouličkových letadel Airbus A320 a A321nadále nebudou sedadla ekonomické třídy vybavena obrazovkou pro individuální zábavu. Místo toho bude Etihad streamovat zábavný kontent bezdrátově prostřednictvím systému Panasonic eXW.

Etihad proto připravil aplikaci E-BOX Stream, kterou bude nutné nahrát do chytrého telefonu nebo laptopu cestujícího ještě před odletem, a která umožní přístup k zábavnému obsahu během letu.

To vše zní výborně na papíře i na fotografiích na Internetu. Vzhledem k malým roztečím sedadel však může být obtížné vhodně nastavit obrazovku notebooku. Jde o veskrze nepohodlné řešení. Celkové pohodlí zákazníka a zkušenost z letu proto utrpí. Etihad přitom používá jednouličková letadla na lety v době trvání i 5 hodin. Přechod ze zabudované obrazovky na obrazovku vlastního mobilu je proto jednoznačně změnou k horšímu. Etihad přitom změnu komunikují v rámci reklamní kampaně „Go Your Own Way“ jako zlepšení „nové“ ekonomické třídy a akcentují pohodlí bezdrátového přístupu k zábavnému obsahu. Rozdíl mezi komfortem (stále ještě) nabízeným Emirates a službami Etihad vzrůstá. (Foto: Etihad, planes.cz)


Fotografie k článku


Související fotky


Související články

Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace