JetBlue pravděpodobně brzy konkretizuje zahájení provozu na transatlantických linkách

  • 10.04.2019 08:00

Posledních několik měsíců se intenzivně spekulovalo o expanzi JetBlue na transatlantické linky. Tento týden pozvala společnost JetBlue hosty na „zvláštní akci“, což jen dále posiluje očekávání, že JetBlue ohlásí předpokládané zahájení letů na londýnské letiště Gatwick.

Úvahy o ambicích JetBlue na mezikontinentální lety spustila objednávka 85 letadel A321neo, které mohou nejen pomoci výrazně rozšířit síť linek, ale také pomoci v expanzi na atraktivní trh transatlantických linek. Společnost má opci konvertovat své objednávky A321neo na A321LR.

JetBlue převezme první A321LR ještě během tohoto roku. Předpokládá se tedy, že JetBlue zahájí předpokládaný provoz linek z Bostonu a New Yorku na Gatwick. Není přitom bez zajímavosti, že nyní ohlásila lety do Bostonu společnost Virgin Atlantic, a to na rok 2020. Není přitom obvyklé, že by se otevření nových linek ohlašovalo s takovým předstihem. Takže se spíše jedná o pokus odradit JetBlue od této linky. (Foto: JetBlue, planes.cz)


Fotografie k článku


Související fotky


Související články

Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace