Nízkonákladovka LEVEL otevře základnu na Schipholu

  • 27.03.2019 13:00

Společnost LEVEL, která je součástí International Airlines Group (IAG), bude od 6. dubna nabízet lety také z Amsterdamu, kde bude bázovat tři letouny Airbus A320/A321.

LEVEL bude létat do Říma a Vídně, od 7. dubna také do Londýna (Luton). V červnu přibudou lety na Fuerteventuru a do Lisabonu. V srpnu otevře LEVEL linky z Amsterdamu do Barcelony a Milána.  

Společnost původně začala jako dálkový lowcoster létat z Barcelony a Paříže (Orly) do USA a J. Ameriky, ale postupně expanduje na krátké a střední linky. Ty dosud provozuje z Vídně, kde bázuje  Airbusy A321, které pořídila od Air Berlin. Amsterdam Schiphol byl zvolen jako druhá základna pro krátké a střední linky. 

Z důvodů nedostatků slotů na Schipolu přebírá LEVEL některé sloty od Vuelingu, který je rovněž členem skupiny IAG. LEVEL nyní provozuje 9 letadel (5x A330-200, 4x A321), další 3 letadla A320 přebere od Vuelingu a objednány má další dva A330-200. (Foto: Level, planes.cz)


Fotografie k článku


Související fotky


Související články

Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace