Letiště Praha otevřelo nové obchody a restaurace v tranzitním prostoru

  • 23.01.2019 14:00

Letiště Praha otevírá novou komerční zónu na Terminálu 2 o celkové rozloze 2200 m². V nově vzniklém prostoru v části za bezpečnostní kontrolou se nachází celkem šest nových obchodů, mezi nimi jsou tři prodejny s módou The Fashion Place, prodejna s kosmetikou Rituals, obchod s kabelkami italské značky Coccinelle a hračkářství Hamleys. Restauraci zde otevírá švýcarský řetězec Marché International.  Prostor brzy doplní také dětský koutek. S novými obchody a restaurací se zvýšil počet obchodních jednotek na Letišti Praha na celkových 114.

Část zóny před bezpečnostní kontrolou ve veřejné části odletové haly Terminálu 2 bude využita pro servisní přepážky nebo čekárnu pro cestující se zdravotním omezením. Projekt nové komerční zóny reaguje na rostoucí počet cestujících a je největším rozšířením komerčních prostor na Terminálu 2 od jeho otevření v roce 2006. Náklady na přestavbu dosáhly přibližně 65 milionů korun.

„Nová komerční zóna na Terminálu 2 umožní Letišti Praha v souladu s jeho dlouhodobou strategií uspokojit poptávku neustále rostoucího počtu cestujících, rozšířit nabídku o nový a zajímavý sortiment, poskytnout zákazníkům bohatší výběr a v neposlední řadě zvýšit komfort při nakupování a stravování,“ říká Václav Řehoř, předseda představenstva Letiště Praha.


Fotografie k článku



Komentáře



s543 (...208.84...)
24.01.2019 10:30

Další Ruzyňský nešvar nezmizel - ceny jsou opravdu nad světovým průměrem - cenový kartel na letišti funguje pořád dokonale. Například láhev běžné whisky koupíte v Praze přepočteno minimálně o 8 EUR dráž než v Madridu, Charleroi, Paříži, Barceloně, Budapesti, Vidní nebo dokonce v Anglii.

Komárek - nepřihlášený host (...42.239...)
24.01.2019 07:05

Je to dobré, ale jak je to s otevírací dobou? Když máte odlet v 5.00 a jste před pátou v tranzitním prostoru, nekoupíte si ani noviny...všechno je zavřené. Na letištích světového formátu je naprosto běžné že má větší část obchodů otevřeno skoro nonstop.

Celkem 2 záznamy

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace