Norwegian začne nabízet bezplatný přístup k internetu na dálkových linkách

  • 11.01.2019 08:00

Norwegian zavádí pro cestující na dálkových linkách nabídku bezplatného přístupu na internet pomocí Wi-Fi. Norwegian nyní provozuje přes 60 dálkových linek mezi Evropou, USA, J. Amerikou a Asií a Wi-Fi bude postupně nabízet na letech provozovaných Boeingy 737 MAX a 787-9 Dreamliner.

První takto vybavený letoun je Boeing 787-9 (G-CKWP), který nastoupil službu 18. prosince. Polovina flotily Dreamlinerů má být schopná Wi-Fi v roce 2020, u 737 MAX se první takto vybavená letadla objeví v polovině tohoto roku. Norwegian bude nabízet službu Basic a Premium. Služba Basic bude umožňovat přístup surfování po Internetu, přístup na soc. sítě, emaily a messengery, a to pomocí vlastních „chytrých“ zařízení cestujících. Premium pak rozšíří Basic o přístup do webové půjčovny Netflix, YouTube a Hulu.

Služba Basic bude poskytována bezplatně, Premium má zaváděcí cenu 15 USD za 3 hodiny. Dodavatelem zařízení je firma Collins Aerospace, která využívá kosmický segment Inmarsat Global Aviation (GX). Nabídka nízkonákladové společnosti tak překonává nabídku většiny tradičních provozovatelů. V tomto roce převezme Norwegian dalších 5 letadel Boeing 787-9 a 19 737 MAX.(Foto: Norwegian, planes.cz)


Fotografie k článku


Související fotky


Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace