Aktualizace informace o vstupu do salonku "SkyTeamu" v Praze

  • 28.10.2018 08:30

Dostalo se nám zpřesnění a doplnění informací, na jejich základě jsme publikovali předchozí zprávu. Vzhledem k dopadu na cestující veřejnost raději publikujeme novou, ucelenou zprávu, než bychom upravovali předchozí.

  1. Pro cestující v obchodní třídě platí, že mohou využívat salonek podle provozujícího dopravce. To znamená, že u společností, které v Praze odbavuje společnost Menzies (jako je ČSA nebo Tarom), použijí salonek Menzies a u těch, které odbavuje CSA Handling (jako Delta, Air France/KLM), použijí „původní“ salonky.
  2. Pro držitele karet Elite Plus kteréhokoliv člena SkyTeamu platí, že mohou využít v Praze (v den, kdy odlétají s některou ze společností Skyteamu) salonek dle vlastního výběru (Menzies či CSA Handling) - nezávisle na tom, kdo provozuje jejich let nebo čí mají kartičku.
  3. Pokud si cestující zaplatí vstup do salonku, platí tento vstup do konkrétního salonku (v případě ČSA je to salonek Menzies).

Výše uvedené platí pro lety společností ve SkyTeamu, tj. nevztahuje se to na lety SmartWings (resp. Travel Service).

Nová interpretace proti původní o dost jednodušší a pro zákazníky vstřícnější.

Pozn. "Původními" salonky jsou ty, které jsou na webu letiště nazvané jako "Erste Premier" a "Mastercard".



Související články

Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace