Ryanair mění od 1.11. podmínky pro přepravu zavazadel, týká se i již zakoupených letenek

  • 24.08.2018 08:00

Společnost Ryanair změnila pravidla pro přepravu zavazadel, a to i se zpětnou platností pro již zakoupené letenky. Při odbavení všech letů od 1. listopadu si mohou neprioritní cestující vzít na palubu pouze 1 malé příruční zavazadlo, které se vejde pod sedadlo před nimi (nově o rozměru 40×20×25 cm a hmotnosti do 10 kg). Další malé zavazadlo do 10 kg si mohou nechat odbavit za poplatek do nákladového prostoru a odevzdat ho v místě pro odbavení zavazadel na letišti - od 1. září bude možné si přepravu takového zavazadla objednat při rezervaci letenky za 8 EUR, k již zakoupené letence zpětně za 10 EUR. Pravidlo o přepravě dvou malých zavazadel v kabině zůstává v platnosti pouze pro cestující s prioritním odbavením, které lze zakoupit za 6 EUR při rezervaci letenky nebo 8 EUR zpětně. 


Související fotky


Související články

Komentáře



Artem (...17.10...)
24.08.2018 09:07
nizkonakladovky?

Evropske lowcosty uz zustavaji lowcosty jen svym oznacenim. Zmena podminek se zpetnou vlastnosti je pravni unikat hodny spolecnosti Ryanair.

Celkem 1 záznam

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace