Austrian Airlines v nových barvách

  • 24.04.2018 16:00

Po poněkud nešťastném rebrandingu společnosti Lufthansa, o kterém server planes.cz již informoval, ohlásila nové barvy nyní také společnost Austrian Airlines. Prvním letadlem v novém bude Boeing 777-200ER imatrikulace OE-LPF, který bude oficiálně představen 15. května. Nové livery má podle společnosti více odpovídat současnému digitálnímu vkusu, slušet mobilním aplikacím a webovým stránkám a také připomenout, že Austrian létá již 60 let. Z fotografie je také zřejmé, že změny nejsou tak hluboké jako u Lufthansy. Na směrovce a zadní části trupu přibude více červené, která naopak zmizí z motorových gondol. Nápis Austrian má být větší a dynamičtější, přivítání Servus rebranding přežilo. Letoun OE-LPF je nyní v Hongkongu, kde dostává nové zbarvení. Okolo sedmi let bude trvat, než ponesou nové barvy všechna letadla. Do začátku letního letového řádu 2019 bude v nových barvách 18 z 82 letadel Austrian Airlines. Zatím nejsou informace, zda a jak bude „nový“ 777 zapojen do případného marketingového roadshow.


Fotografie k článku



Související články

Komentáře



Vojtech (...135.82...)
25.04.2018 07:12

Nemenil Austrian nahodou barvy cca pred 2 nebo 3 lety? (mam na mysli odstraneni modre z motoru a ze spodku letadel + odstraneni stinu znaku na smerovce).

Celkem 1 záznam

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace