Nadcházející návštěvy starých dopravních letadel v Čechách

V nejbližších dnech mají navštívit naši republiku historická letadla Lisunov Li-2 a Junkers Ju-52/3m. Budeme tak mít jedinečnou možnost spatřit v letuschopném stavu letadla, která brázdila nebe již před sedmdesáti (Ju 52), respektive dvaašedesáti (Li-2) lety.

V rámci Aviatické pouti, která se tradičně uskuteční na letišti v Pardubicích o víkendu 31.05. a 01.06.2003 bude mimo jiné předveden maďarský Lisunov 2 (reg. HA-LIX). V rámci této akce jsou na každý den naplánovány tři vyhlídkové lety nad Pardubicemi a okolím v délce trvání přibližně 20 minut. Cena letenky bude 2500,- Kč, platit se bude před odletem u letadla. Počet letů ještě závisí na očekávaném zájmu veřejnosti. Případní zájemci o se mohou informovat, popřípadě se na let přihlásit ZDE. Uzávěrka eventuelních přihlášek je ve čtvrtek, 22.05.2003 v 17:00 hodin.

POZOR - změna programu letů možná, vše záleží ještě na počasí a nepředvídatelných okolnostech, které v letectví občas nastávají!




Související kategorie

Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace