Singapore Airlines nabídnou cestujícím neomezený přístup na internet zdarma

  • 01.06.2023 08:00

V nedávné době uvolnily přístup na internet zdarma na palubě pro všechny cestující Turkish Airlines a Emirates. Další velkou společností jsou Singapore Airlines (SIA), které s touto nabídkou přicházejí od 1. července.

SIA však má být první velikou, globální leteckou společností na světě, která nabídne bezlimitní přístup k Internetu pomocí Wi-Fi, a to všem cestujícím, pokud jsou členy věrnostního programu aerolinky. Dostupnost má být možná na palubách takřka všech letadel flotily (kromě osmi Boeingů 737-800) a takřka na celém světě.

Starší viceprezident pro spokojenost zákazníků Yeoh Phee Teik konstatoval, že internetová konektivita je dnes jedním z nejdůležitějších požadavků zákazníků.

Nabídka neomezeného přístupu k Internetu byla dosud omezena na cestující vyšších tříd s tím, že u tříd Premium Economy a Economy byl přístup nabízen od února 2023, avšak s omezením na 3, resp. 2 hodiny surfování.

Společnost nabídkou Internetu zdarma kromě zvýšení spokojenosti cestujících povzbudí zájem o členství ve věrnostním programu KrisFlyer.

V uplynulém hospodářském roce končícím 31. března 2023 dosáhla skupina SIA nejlepších výsledků za svou 76letou historii. (Foto: CNN, The Mile Lion, planes.cz)


Fotografie k článku


Související fotky


Komentáře



Gajda - nepřihlášený host (...178.11...)
01.06.2023 22:43

Tak ještě aby začali zaváděch tichý oddíly. Není nad to, když celou cestu bude x lidí okolo mechtat do telefonu.

Celkem 1 záznam

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace