Photo Detail

AN124-100-150


Author: Herschel Shmoikel Pinchas Yerucham Krustofsky
Date taken: 2022-10-27
Number of ratings: 8×
Number of views: 1172×



The albums in which the photo is places

More photos of


Comments

Comments can only be added by registered users.
2023-01-16 22:09

Martin Thum:
V prvý řadě gratuluju k 500. fotce na planes.cz - úctyhodný výkon.
Co se zobrazení týče, tak zkus třeba měnit pozice/úhly záběru, fotit zajímavý a málo vídaný letadla, cestovat na jiná letiště, trochu jinak upravovat/ořezávat fotky a podobně.
Zvýší Ti to popularitu a dostaneš se víc do povědomí lidí a nezapadneš tak v davu... :)

Michal Krsek (...9.92...)
2023-01-09 12:48

Abych Ti to kvantifikoval, tak venuju planes kazdy tyden tak 10-20 hodin tydne. Poslednich cca deset let.

pavkasi (...33.96...)
2023-01-09 12:18

Jsem pilot a rád fotím letadla. Moc ale fotografování nerozumím. Na Planes mám jen pár fotek. Dřív když jsem poslal fotku tak jste přijali asi dvě ze tří. A to někdy i podle mého názoru nekvalitní, ale zajímavou. Za poslední rok jsem poslal pár fotek a žádná nebyla zveřejněná. A myslím, že alespoň některé nebyli tak nekvalitní. Jenže nešlo o letadla dopravní. Takže jsem taky více méně rezignoval. Osobně si určitě nerozkliknu B 737 na finále a pod. Možná by sledovanosti přispěla větší pestrost.

2023-01-09 11:23

Nebyly to vždy takto strohé komenty. No a není to Tvoje povinnost. Taže si stále odporuješ. Když papouškuješ dokola že jaké si to uděláme, takové to máme. Jdeš příkladem tím, že se tady přiznáš, že to není Tvoje povinnost. Tak datluj, zadávej a hlavně zásadně nereaguj, protože to není Tvoje povinnost. Tady už taky nemusíš nic vypisovat. Nestojím o to. Vložil jsem fotku. Nechci se hádat. Nechci. Nic proti Tobě nemám. Tak to ukonči. Jen mi bylo divné, že mne nabadáš k tomu, abych se zamyslel nad tím, co dělám já proto, aby se sledovanost zvýšila. Právě že já ano, a není to moje povinnost:)) tak si byl těžce mimo mísu. Tak utíkej zadávat data.
HOWGH!

Michal Krsek (...9.92...)
2023-01-09 11:15

Plus jsem dopravil do fondu pres tri a pul tisice fotek, coz dela pri jedne fotce denne nejakych deset let fotek ...

Plus delam ocekavame.

Mozna je to mene nez psat komenty, ale nikdo nejsme dokonaly.

Jiří Kolínský (...132.168...)
2023-01-09 11:15

Ahoj Martine,

trochu se taky vložím do debaty svým pohledem. Určitě souhlasím, že odpovědět na pochvalu nebo jakýkoliv jiný koment je slušnost. Snažím se o to, ale vím, že né vždy jsem Ti odpověděl, tak to promiň, pokud jsi to u mě tak bral. Tedy není to u mě o neslušnosti, ale na kolonku “komentáře” né vždy překliknu.

Co focení a zobrazení se týče, fotíš přece primárně pro sebe. Taky mě mrzí, když dle mého názoru zajímavá fotka nemá očekávaná čísla, ale pořád z ní mám radost a stačí mi pochvala třeba dvou/tří kolegů spotterů. Pro mě cennější, než 20 facebookových zobrazení od lidí, co nerozeznaji Boeing od Airbusu (obrazně řečeno).

Co se týče kondenzace, tak je to způsobená vlhkostí. Je to tedy velmi častý jev např. na AMS nebo LHR. Ale i u nás se dá potkat. Obecně od listopadu přes zimu. Letos jsem fotil několikrát přílety na rwy24 s kondenzací. Loni jsem jí chytil i na začátku září na RMS (okolí lesy).

Měj se :-)

Michal Krsek (...9.92...)
2023-01-09 11:12

Martine, sorry, ale Tvoje predstava, ze mam povinnost reagovat na to, ze mi k fotce napises "pekne", neni zalozena na realnem stavu sveta.

Stejne tak Tvoje predstava, ze ma screener (ci kdokoliv jiny) povinnost vyjadrovat se k fotkam ci komentarum, neni zalozena na realnem stavu sveta.

Jak jsem napsal, jaky si to udelame, takovy to budeme mit. Ja delam data k fotkam a fotky nasazuju.

2023-01-09 10:21

Bod jedna. Já mám v tomto svědomí čisté. Mám za 3 roky přes tisíc komentů.
Teď je tedy čas položit si otázku sám sobě. Co proto děláš sám?. Aby se aktivita zvýšila?. Hejtování pod cizíma fotkama se nepočítá:))
Hele pane, vše v dobrém. Nejsem zatrpklý. Jen si tady odfrknu. Měj se.

Michal Krsek (...239.55...)
2023-01-09 10:12

To je chybna interpretace.

1. plati porad - "jaky si to udelame, takovy to budeme mit". Pokud si nekdo stezuje, ze je tu mala aktivita, tak je mozne se ptat, co udelal on proto, aby byla aktivita vetsi.
2. Fotky do jiste miry ovlivnuje jejich vizualni atraktivita a neovyklost. Fotka kari z paluby Ryanairu vysla na Silvestra a to maji vsechny fotky vyssi navstevnost.
3. Atraktivitu fotek dale ovlivnuje to, jak atraktivni je u nich popis.
4. Atraktivitu taky ovlivnuje, jak (autor nebo dalsi) s odkazem pracuje na socialnich sitich.
5. Kdyz jde o zajimave letadlo, tak se taky na navstevnosti projevuje, pokud se fotka objevi v ocekavame
6. A pochopitelne ma take svoji roli, kdyz je fotka jako ilustracni u clanku

Tim, jak lidi zacali konzumovat Internet na mobilu, tak proste nemaji potrebu koukat na velky nahledy.

2023-01-09 10:10

Jinak Michale.
Ryba smrdí od hlavy:)) jaké si to uděláme, takové to máme?? Ausgerechnet Ty si rovněž NIKDY na koment nereagoval, Ty si zrovna klasický případ. Pod jakoukoliv jinou fotkou, kde se něco probírá , si do minuty a kážeš a umravňuješ. Tam vždy reaguješ. Jinak si mrtvý brouk. Za tři roky si nereagoval ani jednou. Takže až opět někdy vložím, splynu s davem. Vložím a salám. Žádný screener se tu nevyjadřuje. Možná by šlo začít u sebe. Nebo jestli jste takto spokojení?. Patrně ano.
Hezký den.

15 records

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Further details