Photo Detail

ATR72-201F


Author: Zdeněk Chovanec
Date taken: 2017-09-14
Number of ratings: 0×
Number of views: 1049×



The albums in which the photo is places

More photos of


Comments



Radim Koblížka (...160.209...)
2017-10-12 11:24

Tu nejde o žádnou závist, jenom nemůžu za to že člověk ti něco napíše a ty to nepochopíš. Kdybys nebečel nad tím kdo ti tu co vyfoukl a když tu tak chceš mít tolik fotek z NATA tak si je tu měl sypat hned přeci jenom od NATA je už hodně dávno a mohl si jich tu mít plno. Že ses snažil nahrávat fotky i z jiných míst abys to promichal tak to je jen a jen TVOJE chyba tak tu nebeč když ti někdo něco vyfoukne nebo má více fotek jak ty. Fotky z MUC ti neutečou. A končím bo s gumou co nepochopí ani jednoduchý článek se fakt jednat nedá.

Jakub Vaněk (...177.32...)
2017-10-12 00:49

Radime, nechápu, co tady děláš vlny, sám tady máš přes 1000 fotek, Zdeněk ani ne polovinu. A že Zdeněk má z letošní Ostravy 21 zveřejněných fotek? No, nefláká to a má dobrý processing fotek a tím pádem velkou úspěšnost přijetí.

Zdeněk to bere více dokumentačně, což je dobře, někdo jiný to bere zase že vybírá jen to nejlepší co nafotí. Každý to vidí jinak, takže si myslím, že prostoru na další fotky je tady velmi mnoho.

Tak po Ostravě omez fotky od MUC, ty Ti neutečou a dávej taky Ostravu. nebo si jí schovej na leden, kdy lidi už nebudou mít co dávat a řada fotek z Ostravy se bude hodit ;-)

2017-10-12 00:21

Zdeněk Chovanec:
Nene, psal jsem to jen tobě sem, páč se mi nepodařilo po kliknutí na ikonu otevřít tvůj mail, abych Ti napsal soukromě.
Já tu žádost psal s ohledem na ostatní, včetně mě (ne mě, jako jedinou osobu, jak si neustále myslí závistivý a rýpavý pan Koblížka).
Rozhodně jsem nechtěl, aby tu byly z Ostravy jen moje fotky, ale třeba výběr ostatní fotografů...

Co se mě týče, tak jak píšeš - mám dost široký záběr, neb jsem především letos navštívil hodně letišť, leteckých dnů, leteckých a zajímavých míst s odstavenými letadly hlavně v Německu (v zahraničí jsem byl jen ve Švýcarsku, na Slovensku a v ČR), takže všechny fotky postupně zpracovávám a zveřejňuju tak, aby tu nebyly moje fotky jen z Mnichova, ale i odjinud.

Kromě toho ještě začal rekonstruovat svoje vlastní webové stránky, na kterých jsem dlouho nehnul ani prstem, takže mám aktuálně práce víc, než dost (včetně zaměstnání).
A co se této fotky týče, tak ji mám taky, jen už jsem bohužel nechytl slunce.
Nicméně, bylo by fajn, kdybych tu našel slot i pro svoje fotky z letošních Dnů NATO, páč to vypadá, že jsme letos fotili na skoro stejných místech...

Radim Koblížka:
Nevidím důvod, proč bych sem neměl dávat fotky zajímavých a neokoukaných letadel, kterých létá hromada nejen do Mnichova, ale i do vzdálenějšího okolí.
Takže zklidni hormon a nerýpej - čiší z tebe závist!

Radim Koblížka (...160.209...)
2017-10-11 22:25

10 fotek stačí jenom by musel polevit a nechtít aby tu měl všechno on

Zdeněk Chovanec (...142.149...)
2017-10-11 21:56

Radim Tyleček:
Předpokládám, že jsi stejný text odeslal i jiným spotterům z Dnů NATO. I já mám totiž ten stejný problém, o němž píšeš, vůči mnoha ostatním fotografům, i vůči tobě. Ale nikdy bych to sem nenapsal, protože to je jen moje chyba, ne těch ostatních. Tato konkrétní fotografie byla pořízena téměř před měsícem a sám jsem se divil, že ji nikdo dosud neposlal, a tak jsem to zkusil.
Myslím si ale, že u tebe nejde o problém v rychlosti nahrávání, ale v plánování. Máš široký záběr, Mnichov, Německo, Česko, Slovensko, Dny NATO aj. Tvé fotky jsou zajímavé a určitě se na ně rádi díváme, ale upload limit 10 fotek týdně ti prostě nemůže bez připravené rezervy na Dny NATO stačit...

Radim Koblížka (...89.113...)
2017-10-11 19:09

Máš nahrávat rychleji všichni se chcou pochlubit a při takových akcích kde je hodně lidí na.malem prostoru inu kdo dřív přijde ten dřív bere :)

Michal Krsek (...113.228...)
2017-10-11 17:25

Radime, ja bych se toho nebal. Jen at pan Chovanec posila, stejne jako posilaji dalsi ...

https://www.planes.cz/cs/photos?category=3047

2017-10-11 15:56

Zdravím pane kolego.

Máte sice moc pěkné fotky z letošních Dnů NATO, ale vězte, že jste na nich z přítomných fotografů nebyl sám. Mohl byste prosím nechat prostor i ostatním?
Já jen, že by se i ostatní velmi rádi pochlubili svými úlovky zde na tomto serveru, ale neradi by, aby jim fotka byla zamítnuta jen proto, že "podobná fotografie již byla přijata".

Díky za pochopení.

8 records

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Further details