Photo Detail

B737-3L9


Author: petnek
Date taken: 04/2010
Number of ratings: 0×
Number of views: 1656×

Description:

08.04.




The albums in which the photo is places

More photos of


Comments



Pavel - Beroun (...100.91...)
2010-05-02 13:13

Pane Popeláři: angažuji se protože jste mi nevyhověl. Pak si taky najděte význam slov Soukromá korespondence, o kterou jste me mj. žádal Vy když jste vehementně tvrdil, že poznáte softwarové úpravy fotek. A taky bych vám chtěl naposledy říct toto: ...

petnek: moc se ještě jednou omlouvám za znečištěni diskuse pod Vaší fotkou.

petnek (...101.244...)
2010-05-02 11:43

Pavel - Beroun: v pořádku, nicméně vývoj komunikace mě tu trochu překvapil. Fotografie zde procházím celkem často a podobnou oblohu tu vídám jen minimálně, přitom si říkám, že vypadá velmi dobře.

Pavel - Beroun (...100.91...)
2010-05-02 10:22

btw. pane Popeláři, takže umělý gradient na obloze vám nevadí? mě jste sepsul za to, že bych vyretušoval měsíc na jedné fotografii, který odváděl svým jasem oči od tematu fotky... + naše mailová korespondence, kde jste mě vytkl jakoukoliv úpravu fotografie. Tady to je přeci taky jasný zásah do fotografie!

petnek: to je jen pro pana popeláře, mě úpravy na fotce nevadí, když je to nutné nebo umělecký záměr. Ono to bude spíše tím, že to prostě nepoznal, ale hlavně že prudil když jsem o úpravách fotografie mluvil já :) já jsem si ovšem všimul nezvyklé modré, která se tu prostě málo vidí. proto taky moje otázka o CPL... a ejhle :-) on photoshop. :)

Pavel - Beroun (...100.91...)
2010-05-01 23:25

petnek: to je zajímavá varianta, rozhodně to vypadá dost věrohodně :) na mé výtky k přepalům samozřejmě kašlete, proto jse to taky napsal v uvozovkách a se slovem malinko. Herký den a díky za odpověd.

petnek (...101.244...)
2010-05-01 22:41

Tato fotka má přepaly jen na dvou místech. Na náběžné hraně svislé ocasní plochy a na odlesku nad nápisem "norwegian.no" za kokpitem. K obloze na mých fotografiích, nebyl použit polarizační ani přechodový filtr. Použil jsem nástroj Stupňovaný filtr v daném editoru, byl to záměr.

Petr Popelář (...161.236...)
2010-05-01 13:43

Martin:Pokud si někdo plete pojmy a dojmy, nemá cenu se s ním zabývat.Kde je fotka přepálená?
Už jsem u jiné psal co je přepálená.....přepalem vznikne čistě bílá plocha bez čehokoliv jiného, tedy vymaže třeba deatily na trupu, ale jak jí prohlížím, je tu všechno, pitotky, označení děr kde do toho tesnout, světlo na náběžku , okna,obrys bagážových dveří a vůbec, detaily,které by při přepalu zmizly, tu jsou........nemá cenu se hádat s někým, kdo se naučí pád odborných termínů(o kterých sice nic moc neví), ale nás, "blbce" s tím chce ohromovat.

Martin - unsigned guest (...49.86...)
2010-05-01 11:45

Beroune, beroune ... jde to s tebou z kopce. Tak o čtení mi něco povídej a přečti si můj příspěvek a zjistíš, že "malinko přepálený" není "přeostřený" ... jsi-li dislektik, je to OK, nejsi-li, vrať se do první třídy. Jestliže tady něco vytýkáš autorům fotografie veřejně, budu i já veřejně reagovat na tebe a tvoje nemístné chování. A budu se do tebe navážet tak dlouho, dokud s tím nedáš pokoj. Jediné co dokážeš je, slintat blahem nad vlastními výtvory, které, když se na ně podívám, nejsou opravdu nic moc :( Pokud nechápeš základní pravidlo slušného chování - nikomu veřejně nic nevytýkat, přestaň chodit na server, který je určený slušným a vyzrálým lidem, kteří se zajímají o letadla a neaspirují na cenu fotografa roku.

Pavel - Beroun (...100.91...)
2010-05-01 09:59

Martine: napsal jsem přepálený né přeostřený, takže neumíte ani číst a mimochodem jsem napsal pravdu. patřila autorovi a né Vám. Opět jste dokázal že patříte k těm co si vezmou mého z komentáře jen něco, abyste se do mě mohl navážet. Prosím neragujte na mě, psal jsem autorovi fotografie a né vám! Vás jsem se taky na nic neptal a přesto mi odpovídáte..., já si myslím že když je mi dovoleno psát komentáře typu "hezký, slintám blahem", tak si taky můžu napsat: "tohle se ti moc nepovedlo", pokud tuhle analogii nechápete, nemám si s vámi o čem povídat. howg

Martin - unsigned guest (...49.86...)
2010-05-01 00:02

Beroune, speciálně pro tebe opakuji: ptej se, jak chceš. Ale to "malinko přepálený" fakt není otázka. Doufám, že na ty tvoje kritizující výpady proti jednotlivým fotografům budou reagovat i nadále všichni soudní. Naučte se chovat a kritizujte tehdy, když jste tázán... prosím a budu se mít hezky... :)

Pavel - Beroun (...100.91...)
2010-04-30 23:26

Martine, speciálně pro vás opakuji otázku: "používáte polarizák nebo to takhle prostě sedlo? :)" zdá se vám že už ani na tohle se nesmím zeptat? ptal jsem se autora a né vás, tak proč na to vůbec ragujete? Budí to ve mě dojem, že jste si to celé vůbec nepřečetl... děkuji a taky se mějte hezky...

14 records

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Further details