Detail fotografie

Zivko Edge 540 V3


AKT
Typ letadla: Zivko Edge 540 V3
Letiště: Mimo letiště
Společnost: Private
Registrace: N806PB
Autor: Tadeáš Kubasta
Datum pořízení: 16.09.2018
Počet hodnocení: 3×
Počet zobrazení: 1833×

Popis:

Zlatý hattrick pro Martina Šonku! Český pilot Red Bull Air Race vybojoval třetí zlatou medaili v řadě a stal se tak vůbec prvním pilotem RBAR, kterému se podařilo vyhrát třikrát za sebou. Ve Vídeňském Novém Městě české letecké eso narazilo nejprve na Juana Velarde. Poté v "round of 8" došlo k ryze českému souboji. Soupeřem Martina Šonky se stal Petr Kopfstein, který však na Martina nenašel recept. Před očima mnoha českých fanoušků, kteří dorazili na toto nejstarší travnaté letiště v Evropě a vytvořili zde úžasnou domácí atmosféru, zaletěl Martin ve finálové čtyřce rychlejší čas než Yoshi Muroya, Matt Hall i Mikaël Brageot a vybojoval tím cenné vítězství, které ho posunulo na první místo průběžného hodnocení celé série RBAR!

AKT



Kategorie a uživatelská alba

Další fotografie


Komentáře



maxx - nepřihlášený host (...178.151...)
18.09.2018 17:08
Martin

Jo, Martin je borec. Viděl jsem ho na několika leteckých dnech a byl to nádherný zážitek, Jednou dokonce se s ním spojili, když létal akrobacii a do reproduktorů popisoval co vidí, prožívá. Aneb - modrá, zelená, zatočím.... atd. Držím mu palce.
Pozn. myslel jsem, že závody se kvůli bezpečnosti létají jen nad vodou a jak vidím spletl jsem se.
Samozřejmě děkuji za skvělou fotku.

radekrc (...74.199...)
17.09.2018 20:12

Martin Šonka je borec. Držím mu palce na poslední závody.

Celkem 2 záznamy

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace