Detail fotografie

unknown


Autor: Ales Vagner
Datum pořízení: 02/2016
Počet hodnocení: 1×
Počet zobrazení: 1659×

Popis:

DFW Airport Founders' Plaza




Kategorie a uživatelská alba

Další fotografie


Komentáře



Michal Krsek (...188.229...)
26.02.2016 20:52

Prosim drzte se veci - komentovani fotografie. V pripade, ze mate vyhrady k zarazeni fotografii do fondu (z jakychkoliv duvodu), doporucuji obratit se na screenery nebo na adresu redakce @ planes.cz - protoze jenom screeneri jsou odpovedni za zarazeni fotografie do galerie.

Nema cenu se osobne navazet do kohokoliv, takove prispevky mazeme. Pan Petr Popelar, ktereho pan "- -" osocuje, v redakci jiz vice nez rok nepusobi.

Pripadnou dalsi diskusi vedme prosim e-mailem (muj e-mail i e-mail redakce) jsou v sekci "Ostatni" -> "Tym planes".

Diky za pochopeni
MK

Ales Vagner (...30.33...)
24.02.2016 05:42

Nazev toho mista v popisku je, tak jste se mohl zkusit nejdriv podivat, co to je a proc to sem asi nekdo dava. Muj koment pak byl pouze odpovedi na tu otazku a spise obhajobou te fotky nez vycitkou nebo utokem.

- - - nepřihlášený host (...171.33...)
23.02.2016 19:45

Nemám pochyb že 99% čtenářů planes.cz tam už aspoň jednou v životě bylo, a jsou si plně vědomi že to je "velmi oblibene a hojne navstevovane spotterske misto" a tudíž "vi o cem pises a jakou ma atmosferu". Já asi musím být z toho zbývajícího 1% blbých a neznalých kteří tam na víkendy běžně nejezdí, tak jsem se jednoduše zeptal co ta fotka má co dělat s letadlama nebo letištěma.

A trochu angličtiny:
As mentioned above, all I did was to ask a very simple and very obvious question based on a non-descriptive photo and equally non-descriptive description. That this was a sufficient reason to delete my comment is not surprising given that the all-knowing genius P.P. is on duty this week.

Ales Vagner (...30.33...)
23.02.2016 16:53

Rekl bych, ze dost lidi to misto muze zajimat. Je to velmi oblibene a hojne navstevovane spotterske misto, kde mimochodem vzniklo i dost nejen mych fotek z letiste DFW. Kdo tam byl, vi o cem pisu a jakou ma atmosferu, kdo nebyl a bude mit prilezitost, urcite doporucuju navstevu zvlaste pri provozu na drahach 18 L/R.

A trochu anglictiny:
Over the years, Founders' Plaza has become a favorite spot for families, aviation enthusiasts and Airport employees. The Observation Area offers magnificent views of many types of aircraft as they take off and land. In addition, the plaza provides convenient parking, picnic tables, telescopes, historic information, a commemorative monument and a radio that broadcasts air traffic control communications from the FAA tower.

Petr Popelář (...81.209...)
23.02.2016 14:55

..tedy napadlo mě napsat něco podobného, ale koukám, že nemusím:-D

Celkem 5 záznamů

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace