Dubai Air Show 2021 a MAKS 2021 zatím podle plánu

  • 24.12.2020 08:00

Organizátoři Dubai Airshow 2021 nyní potvrdili, že aerosalón se bude konat ve dnech 14. až 18. listopadu v Dubai World Central (DWC). Očekává se, že ve druhé polovině roku se situace s pandemií zlepší díky dostupnosti vakcín a zlepšenému testování, takže trh letecké dopravy by měl jevit známky zotavení.

Hlavním tématem veletrhu budou inovativní technologie a start upy. Doprovodný konferenční program se soustředí na témata, jako jsou bezpečnost 5G sítí, kybernetická bezpečnost, umělá inteligence a blockchain. Součástí výstavy bude speciální East-West Startup Hub forum, které umožní začínajícím společnostem oslovit vedoucí představitele odvětví.

Podle plánu má proběhnout rovněž výstava MAKS 2021 na letišti Žukovskij u Moskvy, a to ve dnech 20. až 25. července. Kromě vystavené techniky MAKS doprovází tradičně rozsáhlé letecké ukázky.

Minulý týden oznámili organizátoři pařížského Air Show, že z důvodů pandemie a propadu poptávky se výstava v Le Bourget v roce 2021 konat nebude. (Foto: dw.com, MAKS)


Fotografie k článku



Komentáře



Nebyly vloženy žádné komentáře.

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace