Virgin Atlantic pořádá 12. 12. rozlučkovou akci s „Pretty Woman“. Máte šanci být u toho.

  • 04.12.2020 17:00

V pondělí 7. prosince v 10:00 našeho času se otevírá internetový prodej vstupenek na prohlídku Boeingu 747-400 (G-VROY) „Pretty Woman“ společnosti Virgin Atlantic. Jde o akci pořádanou u příležitosti vyřazení tohoto ikonického typu z leteckého parku společnosti.

Prohlídku letadla povedou piloti a členové palubního personálu, kteří na jumbech sloužili. Mezi průvodci bude také Yvonne Kershaw, první ženská kapitánka Boeingu 747. Pro návštěvníky budou zpřístupněny i prostory, kam se běžný cestující nedostane – místa odpočinku posádky, nákladový prostor a samozřejmě pilotní kabina. Návštěvníci poobědvají na horní palubě, servírováno bude luxusní menu o třech chodech.

Jako vzpomínku na tuto mimořádnou událost si kromě zážitku odnese návštěvník svou fotografii u motorů letadla a suvenýr. Tříhodinová exkurze se uskuteční dne 12. 12. v hangáru londýnského letiště Heathrow.

Cena této „rozkoše“ není nijak dramatická – 50 liber, tj. asi 1500 Kč. Větší bariérou bude vstupenku vůbec získat, neboť žádosti budou vyřizovány podle pravidla „kdo dřív přijde“. A ještě větší překážkou jsou karanténní opatření.

Vstupenky bude možno získat zde.

Jumba sloužila u Virgin Atlantic 36 let. V květnu společnost oznámila rozhodnutí všech sedm Boeingů 747-400 vyřadit. Dne 17. července oznámila rozhodnutí vyřadit všech 31 Boeingů 747-400 také společnost British Airways.

Na poslední cestu se „Pretty Woman“ vydá 16. prosince. Pěkné video zachycující rozloučení letadla s letištěm Manchester je zde. (Foto: Traveller.com.au, transponder 1200, planes.cz).


Fotografie k článku


Související fotky


Komentáře



Peter Pšenica (...99.213...)
05.12.2020 08:18

Trošku problematické pre našincov, keďže po prílete do UK treba absolvovať 14-dňovú samoizoláciu... :-( Až sa niekedy zase dostanem do UK (ak táto čínska pliaga vôbec niekedy skončí), všetky krásky už budú v pr.... a lietať budú iba dvojmotorové plasťáky, z diaľky na nerozoznanie jeden od druhého :-(

Celkem 1 záznam

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace