Detail fotografie

AN2T


Typ letadla: AN2T
Letiště: Plzeň - Líně (LKLN)
Společnost: Aeroklub ČR
Registrace: OK-WHB
Autor: Jiří Senohrábek
Datum pořízení: 04/2007
Počet hodnocení: 0×
Počet zobrazení: 3214×



Kategorie a uživatelská alba

Kategorie:

Další fotografie


Komentáře



Ladislava Šlapáčková - nepřihlášený host
25.04.2007 08:25

Ahoj Ivane, nejsem od vojáků, za to zde v Líních zajišťuji civilní letecký provoz, takže pokud mohu odpovědět, ráda to udělám. Albatros to tady skutečně občas provětrá a udělá hukot nad vesnicí Nová Ves, což je moc dobře, lidé chtěli zapomenout na to, že je tady letiště. Letiště funguje celkem pěkně, je tu klid, ale je tu i provoz. Letecká škola má dvě Cessny, Vírník tady bzučí prakticky nepřetržitě, jedna kachna, nějaké ULL a teď v březnu začali skákat parašutisti. Kromě toho je zde možno zajistit odbavení, tak k nám létají obchodníci, kteří mají firmy v Plzni a okolí, např. Berger Bohemia, Lasselsberger, Prominent... Připravuji internetové stránky, kde bude plno fotek, tak už snad krásné letiště Líně nebude lidmi zapomenuté. Když jsem četla článek na vašem fóru, že je tady jen tma, kterou hlídá vlčák, docela mě to mrzelo. Pokud máte zájem, pošlu nějaké fotečky. Mějte se moc krásně a hezký den. Ladislava Šlapáčková.

ivanhoe - nepřihlášený host
24.04.2007 14:22

Ví někdo,jak to s LKLN vypadá do budoucna?Jak hustý je tam provoz,mimo občasného startu soukr. Albatrosu?ANdvojka je tam doma?Zdravím všechny bývalé piloty a techniky od 5.stíhacího na MiG 21F a MF.Ivan.

Celkem 2 záznamy

Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace