Rossaviaciaja prodloužila omezení letů do zahraničí do 1. srpna

  • 05.07.2020 08:30

S ohledem na nepříznivou epidemiologickou situaci v zemi prodloužil ruský regulátor Ropssavijacija omezení pro lety do/ze zahraničí do 1. srpna. Podle expertů i po 1. srpnu bude otevírání leteckého spojení pomalé, přičemž lety do zemí EU nebudou zřejmě povoleny dříve než 1. září.

Výjimkou z pravidla jsou lety přepravující cestující, kteří cestují v odůvodněných případech a splňují podmínky přijímací země. Jedná se např. o rodinné důvody, trvalé bydliště, zaměstnání či studium.

Provoz do/z Ruska tvoří významnou část provozu letiště Praha. Praha odbavila vloni do Ruska 1,3 milionů cestujících. Více cestujících bylo odbaveno pouze do Velké Británie a Itálie. Z destinací byla v roce 2019 třetí nejoblíbenější destinací Moskva, a to po Londýnu a Paříži. (Foto: Sputnik News, planes.cz)


Fotografie k článku


Související fotky


Komentáře



Dan - nepřihlášený host (...145.220...)
10.07.2020 09:52
Pro Michal

To jsou většinou Ukrajinci. Těch je tady několikrát více než Rusů a bordel dělají taky. I když už často tady nemají práci, tak tady zůstávají, nechtějí zpátky na Ukrajinu a dělají bordel.

Michal - nepřihlášený host (...113.254...)
07.07.2020 07:20
Rusáci v Praze

7.7.2020 vrátil jsem se z víkendu v Praze. Může mi někdo říct, kde se jich tam tolik vzalo? Jak se tam dostali. Rusko je zakovidované a oni se roztahují tam, kde dříve dělali bordel amíci, angláni a němčouři. Noční tahy Prahou, rozbíjení lahví po alkoholu, hulákání, agresivita. Češi cca 30%, ostatní cca 10%, rusáci zbytek.

Celkem 2 záznamy

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace