Konference Innovation in Aviation v Praze

  • 21.02.2019 08:00

Příští čtvrtek, 28. února 2019, se v pražském hotelu Palace pod záštitou ministerstva dopravy, ministerstva průmyslu a obchodu a oborových subjektů uskuteční jednodenní konference Innovation in Aviation.

Setkání profesionálů z oblasti letectví si klade za cíl propojit experty, inovátory a profesionály se zkušenostmi z práce pro NASA, SpaceX, Red Bull Air Race Team a dalších společností, se zástupci finančního sektoru, investory, partnery akce, zástupci ministerstev, zahraničními hosty, CEO z řad výrobců a majitelů závodů.

První dva bloky zahrnují přednášky o inovacích v pohybu letadel po letištních plochách (Wheeltug), 3D technologiích pro konstruování, českém leteckém průmyslu a využívání simulací a virtuální reality při výcviku pilotů. 

Třetí blok se věnuje rozvoji pražského letiště, programu Smart Sky pro bezpečný pohyb dronů a digitalizaci letišť. 

V závěrečném čtvrtém bloku promluví vítěz Red Bull Air Race 2018 Martin Šonka, vesmírný architekt z NASA Tomáš Rousek, CIO společnosti kiwi.com David Petrovič a dojde i na představení projektu elektrického létání Pure Flight.

Zájemci o konferenci najdou podrobnější program na webu www.innovationinaviation.com.


Fotografie k článku


Související fotky


Související články

Komentáře



Andy - nepřihlášený host (...168.42...)
21.02.2019 08:19
Super!

Zajímavá konference, už jsem byl rozhodnutý, že půjdu, ale 7900 za vstup? :D
Hádám, že zašťiťující paní ministryně by řekla, že málo chodíme na letecký konference a proto jsou tak drahý...

Celkem 1 záznam

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace