Spolupráce flydubai a Emirates. Pozor na věrnostní míle!

  • 06.07.2018 18:00

Flydubai rozšiřují strategickou spolupráci s Emirates, v rámci čehož se kromě jiného také připojí k věrnostnímu programu Emirates Skywards. Od 1.8. tím pádem ruší svůj věrnostní program OPEN. Ti, kteří mají zlatou kartu OPEN, mohou své body konvertovat během července na body Skywards v poměru 2:1. Tutéž možnost mají stříbrní (a vyšší) účastníci programu Skywards, kteří disponují také mílemi OPEN. Nicméně ostatní účastnící programu OPEN musí své míle uplatnit ještě během července (bonusovou letenku lze pořídit na jakýkoliv dostupný termín i po 1.8.), jinak se jejich míle přemění na slevový voucher flydubai, což může znamenat cokoliv. Program Skywards je celkově daleko atraktivnější, oproti OPEN např. nemá sezónní omezení, kdy nelze konvertovat míle na letenky. Přestože Emirates nejsou členem žádné globální aliance, míle Skywards je možné v řadě případů uplatnit u partnerských společností, jako je např. easyjet, JAL, Korean Air a S7. Společnosti Emirates a flydubai v rámci nové strategické spolupráce budou kromě jiného společně plánovat svou síť, takže je pravděpodobná eliminace nežádoucích překryvů. To by se případně mohlo týkat také Prahy.


Fotografie k článku


Související fotky


Související články

Komentáře



Martin - nepřihlášený host (...80.234...)
09.07.2018 12:14
flydubai a Praha

O Prahu je zajem z celeho sveta a stejne tak maji zajem cestovat Cesi s Emirates a flydubai. Spoluprace v Praze je primo ukazkova. Diky odletu v 08:40 rano z Prahy, muze nabizet Emirates odlety 3x denne a stejne tak odlet rano z Duaje ve 3 hodiny, navazuje na lety z Asie, takze cestujici nemusi cekat 4 a vice hodin. Na webu flydubai je mozne koupit letenky do cele site Emirates. Myslim, ze to maji velmi dobre promysleno, co se Prahy tyce.

Lkprak - nepřihlášený host (...131.62...)
07.07.2018 10:12

Drobný překlep se mi tam vloudil...Emiráty odlétaly (odlétají) odpoledne.

Lkprak - nepřihlášený host (...131.62...)
07.07.2018 09:40

Já teda nevím, ale u té Prahy je poslední cca rok nebo dva ta spolupráce přímo ukázková - Emirates odlétaly dopoledne, Flydubai večer. Když Emirates přidaly večerní linku, Flydubai tu svou přesunuly na ráno. O nějakém "nežádoucím" přeryvu zde nemůže být ani řeč, naopak, obě společnosti se výborně doplňují.

Celkem 3 záznamy

Partneři


Reklama
Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s tím, že využívá pro analýzy a přizpůsobení obsahu soubory cookie. Další informace